TaikaFlow

Viikonloppuretriitti Rantakeitaalla

pe-su 2.-4.8.2024


Kaipaatko rentoutumista ja irtiottoa arjen kiireistä? Haluaisitko oppia uusia hyödyllisiä tekniikoita, joilla lisätä energiaa elämääsi ja voida paremmin arjessa?


Haluaisitko ottaa viikonlopun itsellesi, jolloin sinun hyvinvointisi on tärkein asia?


TaikaFlow-retriitti on sinulle, joka haluat rentoutua, voimaantua, inspiroitua ja löytää elämän flow'n. Retriitin ohjelmaan kuuluu joogaa, meditaatiota, hengitysharjoituksia ja äänimaljarentoutusta. Retriitillä löydät syvemmän yhteyden itseesi.


Järjestämme retriitin Lapuanjoen Rantakeitaan idyllisissä ja tunnelmallisissa puitteissa rauhallisessa maalaismiljöössä luonnonhelmassa joen äärellä. Retriitti tarjoaa rauhoittavan ja maadoittavan ympäristön, jossa voit unohtaa arjen paineet.


Luvassa on läsnäoloa hetkessä, voimaantumista samanhenkisessä porukassa, nautiskelua kauniissa luontomiljöössä, pysähtymistä arjessa, rantasaunan pehmoisia löylyjä ja virkistäviä uinteja joessa sekä paljon ikimuistoisia hetkiä.


TaikaFlow-retriitti ja sen ohjelma on suunniteltu lievittämään stressiä, nostamaan energiatasoja ja parantamaan sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Voit ottaa retriitillä oppimiasi harjoituksia myös käyttöön omassa arjessasi.


Tältä retriitiltä lähdet takaisin kotiin voimaantuneena ja täysin uudella energialla! 💜


TaikaFlow-retriitin alustava aikataulu:

Perjantai:

15:00 Saapuminen ja majoittuminen

16:00 Vapaa-aikaa ja paikkaan tutustumista

18:00 Ensimmäinen yhteinen kokoontuminen, tutustuminen, harjoitus

19:00 Yhteinen illallinen

20:00 Rantasauna lämpimänä, iltanuotio ja vapaamuotoista yhdessäoloa


Lauantai:

08:00 Aamuharjoitus (jooga, meditaatio, hengitysharjoitukset)

10:00 Runsas aamiainen

11:00 Vapaa-aikaa ja rentoutumista

12:00 Yhteinen kokoontuminen ja aktiviteetti / harjoitus

14:00 Lounas

15:00 Vapaa-aikaa ja rentoutumista, valinnaisia aktiviteetteja

18:00 Syvärentouttava äänimaljarentoutus

19:00 Illallinen

20:00 Rantasauna lämpimänä, iltanuotio ja vapaamuotoista yhdessäoloa


Sunnuntai:

08:00 Aamuharjoitus (jooga, meditaatio, hengitysharjoitukset)

10:00 Runsas aamiainen

11:00 Retriitin päätössessio ja jakopiiri

13:00 Kotiinlähdön aika

(Kaikki ohjelma on vapaaehtoista ja voit itse valita, mihin kaikkeen osallistut. Voit valita mieleisesi ohjelman, ottaa välillä omaa aikaa tai osallistua kaikkeen.)


TaikaFlow-retriitin hinta:

Retriitin hinta 277€ / hlö

(huom. majoitus ei sisälly hintaan, vaan varataan erikseen)


TaikaFlow-retriitin hintaan kuuluvat kaikki retriitin ohjatut harjoitukset ja aktiviteetit, kuten joogatunnit, meditaatiot, hengitysharjoitukset, äänimaljarentoutukset ja muut yhteiset sessiot sekä ohjelmanumerot.


Retriitin hintaan kuuluu myös täysihoito Lapuanjoen Rantakeitaalla.

- Yhteinen ravitseva illallinen perjantaina

- Runsas aamiainen sekä yhteinen lounas ja illallinen lauantaina

- Runsas aamiainen sunnuntaina


Ilmoitathan myös mahdolliset erikoisruokavaliot, jotta osaamme varautua ajoissa.


Vanhan ajan rantasauna on lämpimänä kahtena iltana ja sisältyy retriitin hintaan.


Joogasalin, meditaatiokodan ja muiden yhteisten tilojen käyttö kuuluu hintaan.



Retriitin majoitus

TaikaFlow-retriitin majoitus on Lapuanjoen Rantakeitaan upeissa ja uniikeissa puitteissa, joista löytyy vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.


HUOM. Retriitin hinta ei sisällä majoitusta, vaan majoitus varataan kauttamme Rantakeitaalta.


Rantakeitaan kaikki majoitustilat ovat uniikkeja ja niissä on panostettu tunnelmaan sekä viihtyisyyteen. Rakennuksissa on hyödynnetty luonnonmateriaaleja, kuten kiviä, hirsiä, puuta, kaisloja, metsänpohjaa ja somistuksessa vanhan maatilan esineitä.


Siksi Rantakeitaalla on aivan erityisen maadoittava ja taianomainen tunnelma. 💜



Kaikissa huoneissa ja mökeissä on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, kahvia ja teetä sekä laadukkaat liinavaatteet ja pyyhkeet, jotka kuuluvat majoituksen hintaan.


Rantakeitaalla on iso pihapiiri, jossa voi rentoutua ja nauttia luonnosta, istuskella nuotiopaikoilla, uida ja ottaa aurinkoa, pelata pihapelejä, soudella ja suppailla.


Rannassa on tunnelmallinen meditaatiokota ja iso, kaunis kivilaavu. Pehmeät löylyt tarjoaa vanhan ajan rantasauna, josta voi pulahtaa jokeen tai kylmävesialtaaseen. Rantakeitaalla on myös persoonallinen, hirsinen joogasali.


Puitteet rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja luovuuden virtaamiseen ovat täydelliset.


Majoitusvaihtoehdot retriitille:

(näistä hinnoista saat -15% alennuksen)


Sivukainen 122 € / yö (1-3 hlöä, parisänky + yhden hengen vuode)


2/3 varattu - Idyllinen 1800-luvun aitta 144 € / yö (3 x yhden hengen vuode, jaettava majoitus)


Varattu - Pikkumusta 89 € / yö (1-2 hlöä, parisänky)


Varattu - Taikakamari 115 € / yö (1-2 hlöä, parisänky)


Varattu - Pajan tunnelmahuone 122 € / yö (1-2 hlöä, parisänky)


Varattu - Puori 130 € / yö (1-3 hlöä, iso parisänky + yhden hengen seinävuode)


Varattu - Riston aitta 147 € / yö (1-3 hlöä, parisänky + levitettävä iso vuodesohva)


Varattu - Rakkauden majakka -sviitti 190€ / yö (1-2 hlöä, parisänky)


Täältä pääset tutustumaan tarkemmin majoitusvaihtoehtoihin ja katsomaan kuvia: https://rantakeidas.com


Ensimmäisenä retriitille ilmoittautuneet voivat valita majoituksensa ensin. Etenkin jos haluat itsellesi kokonaan oman huoneen retriitin ajaksi, kannattaa olla nopea.


Voit myös osallistua retriitille ystäväsi tai puolisosi kanssa ja jakaa majoituksen, jolloin majoituksen kulut puolittuvat.


Mikäli haluat päästä retriitille mahdollisimman edullisesti ja tulet yksin, voit ilmoittaa meille haluavasi jakaa huoneen jonkun toisen kanssa (esimerkiksi aitan jakaminen parin muun osallistujan kanssa tekee majoituksesta jo tosi edullisen). Huoneen jakaminen uuden ihmisen kanssa voi myös johtaa uuteen ystävyyteen. 💜


Majoituspaikkojen rajallisuuden vuoksi voimme ottaa retriitille vain rajallisen määrän ihmisiä, joten suosittelemme varaamaan paikan retriitille ajoissa.


Majoitukset varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea. Kannattaa tutustua huolella huoneiden kuvauksiin, jotta saat itsellesi mieluisan majoituksen.


Retriittipaikan osoite ja saapumisohjeet:

TaikaFlow-retriitti järjestetään Lapuanjoen Rantakeitaalla, joka sijaitsee osoitteessa:


Köykkärintie 482, 62310 Voltti (Alahärmä / Kauhava)


Kulkuyhteydet:

Rantakeitaalle on mahdollista saapua omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Rantakeitaalla on ilmainen pysäköintialue asiakkaille.


Härmässä sijaitsee juna-asema (Helsinki-Oulu väli), josta tarjoamme noutopalvelun ilmoittautuneille osallistujille. Voimme myös auttaa kimppakyydin järjestämisessä.


Etäisyyksiä lähikaupunkeihin:


Seinäjoki: noin tunnin ajomatka


Vaasa: noin tunnin ajomatka


Kokkola: noin tunnin ajomatka



Ilmoittautuminen TaikaFlow-retriitille:

1. Tee päätös panostaa itseesi ja varaa paikka retriitiltä. Voit varata paikkasi retriitille maksamalla 100 euron varausmaksun ilmoittautumisen yhteydessä.


Loput retriittimaksusta maksetaan lähempänä ajankohtaa.


2. Käy läpi erilaiset majoitusvaihtoehdot hintoineen ja valitse itsellesi mieluisa majoitus. Päätä, haluatko varata majoituksen kokonaan itsellesi, jakaa huoneen ystäväsi tai puolisosi kanssa vai jakaa huoneen muiden kanssa.


3. Ilmoita meille, minkä majoituksen haluat varata. Rantakeidas toimittaa sinulle myöhemmin maksulinkin majoituksesta, johon saat meiltä -15% alekoodin.


4. Kun olet maksanut varausmaksun ja varannut majoituksen, sinulla on jotain aivan ihanaa, mitä odottaa! 💜 Mekään emme malta odottaa, että tapaamme sinut retriitillä ja pääsemme viettämään ikimuistoisia hetkiä yhdessä.


Retriitin loppumaksu suoritetaan viimeistään ennen retriitin alkua.


Älä missaa tätä upeaa mahdollisuutta ladata akkujasi, kohdata samanhenkisiä ihmisiä ja viettää ikimuistoinen retriitti kauniissa Lapuanjoen Rantakeitaan idyllissä!


Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen retriitille on sitova, eikä varausmaksua palauteta. Jos kuitenkin estyt jostain syystä osallistumasta retriitille, voit etsiä korvaavan henkilön tilalle, jolloin sinulta ei mene kuluja lainkaan.


Retriitin loppumaksu ja majoitus maksetaan noin kaksi viikkoa ennen retriitin alkua.


Jos retriitti joudutaan perumaan esimerkiksi maailmantilanteen vuoksi tai järjestäjien toimesta, saat varausmaksun ja kaikki muut maksut täysimääräisenä takaisin.


Suosittelemme matkavakuutuksen hankkimista, ellei sinulla sellaista vielä ole. Jos sairastut esimerkiksi retriitin aloituspäivänä tai päivää ennen etkä pysty osallistumaan, voit hakea vakuutuksesta korvauksen retriitin kuluista.


Muistathan ilmoittautua ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.


Tutustu TaikaFlow-retriitin järjestäjiin

TaikaFlow'n toiminnan ytimessä on sydäntietoisuus ja oman elämän luominen siitä käsin. Käyttämämme metodit pohjautuvat ikivanhaan viisauteen, kuten joogaan, sen filosofiaan, meditaatioon ja Pranayamaan. Näemme ihmisen kokonaisvaltaisena olentona, joten otamme huomioon sekä henkisen, psyykkisen että fyysisen hyvinvoinnin. Autamme ihmisiä löytämään kokonaisvaltaisesti sisäisen rauhansa ja energisen elinvoimansa.


Järjestämme yhdessä valmennuksia, verkkokursseja ja ikimuistoisia retriittejä sekä matkoja. Teemme myös meditaatioäänitteitä ja ohjaamme ryhmämeditaatioita.



Sonja Riihikangas

Sonja on sertifioitu joogaopettaja (RYT 500), Yoga Nidra -ohjaaja ja Sound Healing -opettaja. Hän on myös opiskellut luontaishoitajaksi ja shiatsuterapeutiksi sekä pyörittänyt Espanjassa useita vuosia omaa hoitolaa, jossa teki asiakkaille rentouttavia luontaishoitoja ja veti säännöllisesti meditaatioita ja muita kokoontumisia. Sonja yhdistelee työssään monipuolista holistista osaamistaan luontaisista hoidoista ja ikivanhoista joogaperinteistä.


Sami Vesamo

Sami on toinen Suomen suurimman holistisen terveystapahtuman, TerveysSummitin perustajista. Hän on myös sertifioitu joogaopettaja (RYT 500), Yoga Nidra -ohjaaja ja Sound Healing -opettaja. Aiemmin hän on myös pyörittänyt Suomessa yli 10 vuotta henkisen kasvun keskusta. Sami myös kouluttaa oivaltavalla ja inspiroivalla otteellaan hyvinvointialan yrittäjiä, jotta he voisivat luoda sydämen kutsumuksestaan itselleen menestyvän bisneksen.


UKK / Usein kysytyt kysymykset TaikaFlow-retriitistä

Voinko osallistua, vaikka en ole koskaan joogannut?

Kyllä voit! 💜 Retriitti on suunniteltu kaikille tasapuolisesti, riippumatta aiemmasta kokemuksesta joogasta tai meditaatiosta. Meidän tavoitteemme on tarjota jokaiselle osallistujalle mahdollisuus löytää oma tapansa rentoutua ja voimaantua.


Onko mahdollista majoittua ystävän kanssa samassa huoneessa?

Totta kai! Kun varaat paikan, mainitse vain, kenen kanssa haluat jakaa huoneen. Teemme parhaamme majoitusjärjestelyissä ottaaksemme toiveesi huomioon.


Miten pääsen retriittipaikalle?

Rantakeitaalle pääset helposti joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Voimme myös auttaa järjestämään kyydin noutamalla sinut Härmän juna-asemalta tai järjestelemällä kimppakyytejä. Ilmoita meille etukäteen, jos tarvitset apua.


Mitä retriitin hintaan sisältyy?

Retriitin hintaan sisältyvät kaikki yhteiset aktiviteetit, ohjatut harjoitukset ja joogatunnit sekä kaikki ateriat (kaksi illallista, yksi lounas ja kaksi runsasta aamiaista), saunomiset rantasaunassa sekä joogasalin ja muiden puitteiden, kuten kodan, laavun, kylmävesialtaan, uimarannan jne. käyttö retriitin aikana.


Majoituksen hinta on ainoa, joka ei sisälly retriitin hintaan, vaan varataan erikseen.


Mitä tapahtuu, jos en pääsekään osallistumaan retriitille viime hetkellä?

Jos et pysty osallistumaan retriitille, voit siirtää paikkasi toiselle henkilölle. Jos tilallesi löytyy uusi henkilö, sinulle ei tule kuluja. Ota yhteyttä järjestäjiin mahdollisimman pian, niin autamme sinua prosessissa.


Matkavakuutus kannattaa myös hankkia, mikäli tulee yllättävä sairastuminen tms.


Onko retriitillä erityisruokavalioita huomioivia vaihtoehtoja?

Kyllä, kaikki ateriamme suunnitellaan erilaiset ruokavaliorajoitukset huomioiden.


Onko mahdollista majoittua omassa teltassa tai retkiautossa, jos osallistuu retriitille?

Kyllä on. Se onnistuu viereisellä tontilla Rantakeitaan matkaparkissa, josta löytyy suihku ja WC, tiskauspiste sekä pieni pihasauna ja nuotiopaikka. Telttapaikan hinta on 15€ / yö ja retkiautopaikan hinta sähköllä 30€ / yö.


Onko mahdollista ottaa oma puoliso mukaan majoittumaan, vaikka hän ei osallistuisi retriitin ohjelmaan?

Kyllä on. Puoliso voi tulla mukaan majoittumaan ja rentoutumaan Rantakeitaalle, jossa on upeat puitteet lomailla. Puoliso voi halutessaan ostaa myös täysihoitopaketin tai vaikka pelkät aamiaiset. Majoituksesta ei tule lisäkuluja.


Asun lähellä enkä tarvitse majoitusta. Voinko osallistua pelkästään retriitille?

Kyllä se on mahdollista, mutta paikkoja retriitille on rajattu määrä. Voimme ottaa retriitille muutaman osallistujan, jotka eivät majoitu Rantakeitaalla. Laita meille viestiä.


Jos sinulla on lisää kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme sinua saamaan parhaan mahdollisen retriittikokemuksen! 💜


Yhteystiedot:

Sähköposti:

tiimi@taikaflow.com


WhatsApp:

Sami Vesamo: 044 033 8611

Sonja Riihikangas: 040 578 7788


Tilaa uutiskirjeemme täältä:

https://www.taikaflow.com


Instagram:

https://www.instagram.com/taikaflow


Nähdään TaikaFlow-retriitillä! 💜